Welke bidon is ook alweer van mij?

Sporters kennen het gevoel: je bent op de sportschool en wilt een slok water nemen, maar je ziet verschillende bijna identieke bidons op de plank staan. Welke is nou van jou? Als je ooit in deze situatie hebt gezeten, weet je waarom een bidon met je naam erop een geweldig idee is. En niet alleen in de sportschool, maar ook tijdens het fietsen, wandelen of gewoon op kantoor.


Nooit meer kwijt

Stel je voor, een bidon met je eigen naam erop. Die raak je nooit meer kwijt. En als je 'm toch een keer vergeet, weet iedereen van wie die bidon is. Handig, toch?


Duurzaam en praktisch

Met een herbruikbare bidon draag je bij aan een beter milieu. Plus, ze zijn vaak gemaakt van duurzame materialen zoals RVS of gehard plastic, dus ze gaan jaren mee.


Een persoonlijke touch

Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan op een bidon worden gedrukt. Een naam, een logo, zelfs een foto of een leuke quote. Het maakt het cadeau persoonlijk en dat wordt altijd gewaardeerd.


Perfect voor elke gelegenheid

Of je nu een bedrijfsevenement organiseert of gewoon iemand wilt verrassen, een bidon met naam is altijd een goed idee. Het is praktisch, persoonlijk en laat zien dat je aandacht hebt besteed aan het geschenk.